Toen & Nu: De cast van The O.C.

Voordat we aan de buis gekluisterd zaten voor Pretty Little Liars en Riverdale, was The O.C. voor vele vrouwen...

Lees ook

Voordat we aan de buis gekluisterd zaten voor Pretty Little Liars en Riverdale, was The O.C. voor vele vrouwen een reden om thuis te blijven. Het was deze week precies tien jaar geleden dat de allerlaatste aflevering van de populaire serie werd uitgezonden. Wij blikten nog één keer terug naar onze favoriete acteurs en zochten uit wat ze nu doen.

De cast

Mischa Barton (Marissa Cooper)

Net zoals haar rol in The O.C. gin het in haar eigen leven ook vaak goed mis. Zo kampte ze met een drugsverslaving en een depressie. Zo kwam ze eind januari nog in de media, omdat ze naar eigen zeggen gedrogeerd was met GHB en daardoor halfnaakt over het hek in haar tuin lag. Gelukkig mocht de actrice na een nachtje in de psychiatrische kliniek weer naar huis en het is dan ook te hopen dat ze de nodige hulp krijgt.

Benjamin McKenzie (Ryan Atwood)

In tegenstelling tot Mischa speelde Ryan wel tot het einde in de serie. Tegenwoordig speelt hij in de serie Gotham en is hij sinds twee jaar gelukkig met Homeland-actrice Morena Baccarin.

Adam Brody (Seth Cohen)

De acteur werd bekend van zijn rol in Gilmore Girls, maar ging daar per direct weg toen hij een rol in The O.C. kreeg. In real life leidt de acteur een rustig leven en is hij sinds 2014 getrouwd met Leighton Meester, die Blair speelt in de populaire serie Gossip Girl. Een jaar later werd bekend dat de twee de trotse ouders van dochter Arlo zijn geworden.

Rachel Bilson (Summer Roberts)

De 35-jarige Summer is nog steeds actief als actrice en vertolkte tot 2015 de rol van Zoe in Hart of Dixie, die geregisseerd werd door dezelfde regisseur als The O.C. Rachel heeft al langere tijd een relatie met de Canadese acteur Hayden Christensen en samen werden zij in 2014 ouders van dochter Briar Rose.

Peter Gallagher (Sandy Cohen)

Voor hij in The O.C. terecht kwam, had hij als acteur al een aardige carrière achter de rug. Zo speelde hij in ongeveer 64 films en televisieseries, maar richt hij zich tegenwoordig meer op wat kleinere rollen. Peter is sinds 1983 getrouwd met Paula Harwood en samen hebben ze twee kinderen.

Melina Clarke (Julie Cooper)

Ze wist in The O.C. aardig wat mannen aan zich te binden, maar in het echte leven is ze al twintig jaar gelukkig met acteur Ernie Mirich. Samen met hem kreeg ze in 2000 een dochter. Ook lijkt Melina zich voortaan te focussen op haar gezin, want ze is al jaren weg uit de publiciteit. Zo dateert de recentste foto van haar uit 2013.

Bron: AD Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook