Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Fans verdenken Mama June van dragen van fatsuit in nieuwe serie over afvallen

Fans wisten niet wat ze zagen toen er een teasers van de nieuwe serie van Mama June, beter bekend als de moeder van Honey Boo Boo, online verscheen. In de serie ‘Mama June: From Not to Hot‘ gaat de moeder van vier de strijd tegen de overtollige kilo’s aan, overduidelijk met positief resultaat. De blondine is nu namelijk een stuk slanker!

Toch denken fans nu dat er iets niet klopt. Mama June zou namelijk al wat zijn afgevallen voor de opnames van de nieuwe show. Daarom wordt er nu gespeculeerd dat de blondine een fatsuit droeg in de before-scenes. Vlak nadat de teaser online verscheen, gingen er op Twitter alweer screenshots en filmpjes langs. Zo vonden fans dat de onderkin van Mama June wel heel stijf leek en amper bewoog. Een andere fan laat weten dat ze het een beetje verdacht is dat de realityster haar hoofd niet ‘kan’ draaien, maar heel haar lichaam draait. Iets wat een teken zou zijn dat ze een fatsuit droeg tijdens de opnames van de before-look.

Shannen Doherty klaar met chemokuur

Shannen Doherty heeft haar laatste chemokuur achter de rug. Dat laat de actrice, bekend van de series Charmed en Beverly Hills 90210, weten via Instagram. “Nu ik klaar ben met chemo en de bestralingen, is het wachten begonnen. Wachten op de testuitslagen, wachten op het moment waarop ik schoon ben en wachten op mijn borstreconstructie.”

Behati Prinsloo na lange tijd weer op de catwalk

Behati Prinsloo was ruim een jaar lang niet te zien op de catwalk… tot nu! Het topmodel kwam in Milaan weer in actie en was te zien in de show van Versace. Lange tijd was de moeder van een onzeker of ze het werk wel weer aankon. “De zwangerschap was echt een fijne tijd. Maar nu voelt het ook goed om weer voorzichtig aan het werk te gaan. Ik ben er klaar voor.” Al was ze wel heel zenuwachtig voor de show. “Zou ik het nog kunnen, dacht ik. Maar het was fijn om iedereen weer te zien en ik merkte dat ik het nog niet was verleerd. Ik kan het nog.” De vrouw van Maroon 5-zanger Adam Levine beviel in september van haar eerste kind, een meisje genaamd Dusty Rose Levine.

Bron: Intouch Weekly, Daily Mail, Show, Beeld: Instagram, Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook