Koppel krijgt vlak voor vakantie bizar nieuws over hotel

Paul en Marian Walker dachten de vakantie van hun dromen te hebben geboekt. Het koppel spendeerde 5000 dollar (omgereken...

Lees ook

Paul en Marian Walker dachten de vakantie van hun dromen te hebben geboekt. Het koppel spendeerde 5000 dollar (omgerekend zo’n 4700 euro) aan een reisje naar Barbados, zodat de tortelduifjes daar zijn verjaardag konden vieren. Echter was de pret al voorbij voor de twee op het vliegtuig stapten…

Slecht nieuws

Negen maanden van tevoren hadden Paul en Marian de vakantie al geboekt bij Thomas Cook, maar twaalf uur voor de vlucht werden de plannen ineens gewijzigd. De twee kregen namelijk een belletje van de reisorganisatie. Wat bleek? Het hotel dat ze geboekt hadden, was nog niet helemaal af… Jup, serieus!

Slechte oplossing

Het koppel vloog ondanks het nieuws naar het zonnige vakantieland, waar zij naar een ander hotel werden gestuurd. Helaas was dat geen goede oplossing, want deze kwam niet eens in de buurt bij het hotel waar zij oorspronkelijk naartoe zouden gaan.

Filmpje

Tijdens de vakantie besloten de twee nog even langs het hotel te lopen dat zij daadwerkelijk geboekt hadden. Toen ze daar aankwamen was er enkel een groot bouwval te zien. Paul en Marian maakten een filmpje van het ‘gebouw’ en deelden deze via social media. Naar verluidt is de datum van de opening ook al meerdere keren verzet.

Teleurgesteld

Paul en zijn vrouw waren natuurlijk hartstikke teleurgesteld over de vakantie en namen contact op met Thomas Cook. Het reisbureau beweert echter in november al een mail te hebben verstuurd over de situatie rondom het hotel en het feit dat het koppel hier niet kon verblijven. Volgens het stel is dat niet waar.

Lees ook: Dít is de beste dag om je vakantie te boeken

Bron: Elite Daily, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook