Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mee...

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Temptation Island-verleider Ken doet boekje open over relatie met Lize

Nog één nachtje slapen en dan is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Temptation Island. Waar lust en verleiding centraal staat, gebeurt er soms ook iets onverwachts. In de afgelopen aflevering leek de vonk aardig over te slaan tussen verleider Ken Stoffers en Lize Polaster. Ook werden ze laatst door een fan van het programma samen in België gespot, waardoor iedereen ervan overtuigd was dat de twee een relatie hebben. Maar is dit wel echt zo?

2. Zo ziet Eva Simons er dus uit zonder hanenkam

Eva Simons bestormt niet alleen de hitlijsten en is te zien als jurylid in Idols, de 32-jarige is ook een heuse haar-kameleon. Want wie ‘Eva Simons’ zegt, denkt meteen aan een statement kapsel, dan wel een felgekleurde mohawk. Want als er één ding is dat je kunt doen om extra op te vallen, dan is het wel door een gedurfde haarstijl te kiezen.

3. Prinses Amalia gespot met peperdure tas

Met een moeder als Máxima is het zeker dat stijl en smaak met de (gouden) paplepel ingegoten wordt, maar who knew dat de 13-jarige Amalia nu al haar inner glamourpoes heeft ontdekt? Tijdens de society bruiloft van Filippos Lemos en Marianna Goulandris werd ze met een Dior tas aan haar arm gespot, zo laat Beau Monde weten.

4. Bizar! Vrouw heeft billen met een omtrek van 178 centimeter
Ooit billen gezien met een omtrek van 178 centimeter? Holy moly! Dat bestaat dus écht. De 24-jarige Instagram-sensatie Raylynn uit Atlanta is daar het levende bewijs van.

5. Fajah poedelnaakt in bed met ‘Timmerman’

Fajah Lourens is niet vies van een beetje bloot en deelt regelmatig trots een kiekje van haar killerbody in adamskostuum. Zo ook nu, maar dan niet alleen…

Laatste nieuws

Zie ook