Waarom iedereen het over de Oscar-date van Ryan Gosling heeft

Ryan Gosling baarde zondagavond opzien tijdens de uitreiking van de 89ste Academy Awards. De kijkers thuis raakten niet...

Lees ook

Ryan Gosling baarde zondagavond opzien tijdens de uitreiking van de 89ste Academy Awards. De kijkers thuis raakten niet alleen uitgepraat over zijn ruffled Gucci overhemd, de La La Land-acteur maakte zijn opwachting bij de awardshow zónder zijn vrouw – Eva Mendes – maar met een ‘mystery blonde’, zoals social media en verschillende Amerikaanse websites haar beschreef. Wat de geruchtenmolen meteen op gang bracht; is er trouble in paradise bij Ryan en Eva?

Mandi

De 36-jarige acteur struinde alleen over de rode loper, maar het bleef de kijkers niet onopgemerkt dat de blonde schoonheid een plekje innam in het publiek naast Gosling. Ryan stelde haar daarnaast ook voor aan zijn collega’s; zo schudde ze de handen van de grootste Hollywood-sterren. “Wie hoort bij de borsten die naast Ryan Gosling zit?” en “Wie is die blondine naast Ryan?”, waren de twee meest gestelde vragen die avond. Het duurde eventjes maar ook Twitter kwam met het verlossende antwoord. De blondine is niemand minder dan Ryans zus, Mandi Gosling. Enne, het moge duidelijk zijn dat het met de looks wel snor zit, in de Gosling-familie.

Lees ook: Oscars 2017: De meest opmerkelijke momenten

Twitter ging los!

Bron: Daily Mail, BEeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook