Babynieuws: Deze Geordie Shore-ster verwacht een kindje

Greg Lake - bekend uit het eerste seizoen van Geordie Shore - en zijn vriendin, soapster Jennifer Metcalfe verwachten hu...

Lees ook

Greg Lake – bekend uit het eerste seizoen van Geordie Shore – en zijn vriendin, soapster Jennifer Metcalfe verwachten hun eerste kindje samen. De twee kunnen hun geluk niet op, zo laat een insider aan The Sun weten.

Familie

Een goede vriend van het koppel bevestigde de zwangerschap aan de Britse krant. “Jen en Greg verheugen zich op de komst van de kleine. Ze hebben het pas aan hun vrienden en familie verteld en ook zij zijn door het dolle heen.” Het heugelijke nieuws komt één jaar, nadat Jen naar verluidt instortte op de set tijdens het filmen hartverscheurende scènes in de soapserie Hollyoaks waarin haar personage, Mercedes McQueen, beviel van een doodgeboren kind.

Greg en Jen zijn sinds 2013 samen en de twee hebben al vaker laten doorschemeren dat ze graag een gezin wilden stichten. “Ik denk dat ik graag twee kinderen zou willen. Een jongen en een meisje zou leuk zijn”, vertelde de Geordie destijds aan OK! Magazine. Zowel Jen als Greg, hebben het nieuws echter nog niet bevestigd.

Lees ook: Shocking: Ex Geordie Shore-ster overleden

Laatste nieuws

Zie ook