Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Geen voetballer meer voor Sabia

Als Sabia in Hamburg wordt gevraagd of ze ooit nog een voetballer aan de haak zal slaan, is haar antwoord heel duidelijk. “Nein!” roept ze meteen. “Ik heb lang genoeg in het stadion gezeten. Als ik dan elk weekend op de tribunes moet zitten, dan zal dat alleen zijn voor mijn zoon die graag voetballer wil worden, maar niet meer voor een partner.”

Patty lanceert eigen corrigerende ondergoedlijn

Patty Brard heeft op de Huishoudbeurs de pre collectie van haar corrigerende ondergoedlijn Patty’s Sexy Correctie gelanceerd. Hoe je een item bemachtigt? In de webshop van de Op=Op Voordeelshop en vanaf april in een van de 130 vestigingen door Nederland.

Roxeanne Hazes draagt lied op aan moeder

Al jarenlang zingt Roxeanne samen met haar broer André liedjes van hun bekende vader. Nu is ze druk bezig met haar eigen muziek. Haar nieuwste nummer draagt ze op aan haar moeder Rachel, die haar door dik en dun heeft gesteund. “Mijn moeder is mijn beste vriendin”, vertelt ze. “Dit is ook wel mijn moeders muziek, dit vindt ze echt heel erg mooi.”

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook