Update over ernstig zieke Nicolette Kluijver

Afgelopen week legde Nicolette Kluijver al haar werkzaamheden bij RTL per direct stil, omdat er een voorstadium van long...

Lees ook

Afgelopen week legde Nicolette Kluijver al haar werkzaamheden bij RTL per direct stil, omdat er een voorstadium van longkanker bij haar is geconstateerd. Collega en vriend Dennis Weening geeft een update over haar gezondheid.

Goed nieuws

Dennis was te gast bij RTL Boulevard om te praten over het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Toen hem werd gevraagd of hij weer met Nicolette zal presenteren, liet hij weten: “Dat is wel de intentie. Ze heeft vanochtend een CT-scan laten doen en die was positief. Het is niet uitgezaaid en het zit alleen in haar longen. Ik hoop dat we samen Expeditie Robinson gaan doen.”

Operatie

De presentatrice wordt volgende week geopereerd. Eerder liet de blondine al weten dat een deel van haar linkerlong wordt verwijderd. “Alles wijst nu op een voorstadium van longkanker. We zijn er op tijd bij en genezing is in mijn situatie heel goed mogelijk”, liet ze in een statement weten. “Het is slecht nieuws maar ik ben ergens heel dankbaar dat ik er in dit stadium achter ben gekomen.”

Lees ook: Nicolette Kluijver betrapt man op intiem moment met ander

Bron: AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook