Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Johnny de Mol onherkenbaar als oud mannetje
Johnny de Mol heeft een waanzinige make-over achter de rug. De presentator post een foto van zichzelf, verkleed als oud mannetje, Instragram. Dankzij zijn rimpels, grijze haar, baard en brilletje is-ie haast onherkenbaar. “Hallo vrienden… ik stuur liefde vanuit de toekomst….”, schrijft hij bij de opvallende foto.


Barbie viert carnaval

Ook Barbie is flink aan het hossen geslagen. De realityster is samen met haar man Michael naar Breda afgereisd om carnaval te vieren en de blondine doet dat – met roze limo en al – dus geheel in stijl.

Dave Roelvink ligt onder vuur
Dave Roelvink ligt flink onder vuur, again. Vorig jaar haalde de dj zich al een hoop woedende mensen op de hals, nadat hij het publiek uitschold en daarvoor een vreselijke ziekte gebruikte. Hierdoor is de zoon van Dries Roelvink tal van boekingen misgelopen. Deze keer houdt de dj het bij een carnavalsfeest na vijftien minuten voor gezien vanwege technische problemen. Maar hij zou de €1800 die de organisatie voor hem neertelde, toch hebben opgestreken. Volgens de organisatie was er echter geen sprake van geluidsproblemen. “Volgens onze geluidsman had een echte dj met onze apparatuur kunnen werken.”

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws