Temptation Islands Parastoo: ‘Ik ben m’n zelfcontrole helemaal verloren’

In Temptation Island lijkt de verleidster Parastoo op een katje die je niet moet aanpakken zonder handschoenen, maa...

Lees ook

In Temptation Island lijkt de verleidster Parastoo op een katje die je niet moet aanpakken zonder handschoenen, maar het blijkt nu dat de pittige tante eigenlijk worstelt met een depressie. “Ik slik nu antidepressiva en angstremmers. Én slaappillen. Zonder doe ik geen oog dicht”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Zelfcontrole

De verleidster geeft in de Belgische krant toe dat ze het moeilijk heeft om zichzelf op tv bezig te zien. “Ik ben m’n zelfcontrole helemaal verloren. Weet je, Temptation Island is als een luxueuze gevangenis, waar alles kan en mag. Ik heb dingen gedaan die ik me zelfs niet meer kan herinneren. Toen ik mezelf bezig zag op tv, was ik zo kwaad. Hoe kon ik mezelf al zo verliezen op dag één? Ik schrik er dan ook niet van dat mensen zo tekeergaan over mij.” Parastoo kampt daarnaast ook met een depressie. “Ik dacht dat ik me herpakt had. Ik verzorgde mezelf, sportte veel, verloor mezelf niet meer in drank en drugs… Maar op het eiland ben ik opnieuw beginnen drinken. Die eerste nacht ben ik er direct in gevlogen, ik dronk mezelf helemaal lazarus. En dat patroon heb ik de elf daaropvolgende dagen aangehouden. Ontbijtje nemen en hupsakee: aan de drank.”

Transgender

Parastoo begon al vroeg met drugs. “M’n vader is altijd een drugsverslaafde geweest. Die gevoeligheid voor verslavingen heb ik van hem meegekregen. Ik ben er erg vroeg mee begonnen. Toen ik veertien was, rookte ik al marihuana. Niet veel later gebruikte ik harddrugs. Drugs maken me kalm, en leuker in de omgang. Ik hou ervan om de realiteit te ontvluchten.”

Intussen brak ook het gerucht uit dat Parastoo transgender is, iets waar ze heel veel moeite mee heeft. “Een Nederlandse krant somde zelfs een reeks redenen op waarom ik vroeger zeker een man was. Mijn schouders, mijn kaaklijn, de manier waarop ik loop… Te mannelijk in hun ogen. Vernederend, zeker als je weet hoeveel ik met mijn uiterlijk bezig ben. Huilend heb ik aan m’n vrienden gevraagd of ik echt op een man lijk. Dit alles heeft mijn depressie alleen maar erger gemaakt. Ik slik nu antidepressiva en angstremmers. Én slaappillen. Zonder doe ik geen oog dicht.”

Lees ook: Temptation Island-verleider Ken doet boekje open over relatie met Lize

Bron: Dag Allemaal, Beel: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook