Ashley Tisdale haalt uit naar fat shamers

Ashley Tisdale maakte haar opwachting bij Elton John's Oscar Party in een prachtige blauwe jurk, maar kreeg meteen met f...

Lees ook

Ashley Tisdale maakte haar opwachting bij Elton John’s Oscar Party in een prachtige blauwe jurk, maar kreeg meteen met fat shamers te maken die opmerkten dat ze was aangekomen en er zwanger uitzag.

Geruchten

Het ging los op internet nadat er op de rode loper een ‘buikje’ werd gespot bij de actrice. Al snel ging het gerucht dat ze een baby verwacht met hubby Christopher French. “Wow, wat is ze aangekomen!” en “Ze is vast zwanger, dat kan niet anders”, verschenen op social media.

Druk

De High School Musical-actrice laat echter niet over zich heen lopen en besloot op Twitter te reageren. “De druk om perfect te zijn is moeilijk. Nee, ik ben niet zwanger. Ik ben gewoon gelukkig en niet streng aan het diëten. Maar bedankt voor de herinnering”, schrijft ze. You go girl!

Fans over de hele wereld staken haar meteen een hart onder de riem. “Je bent prachtig en ik droom van een lichaam als die van jou”, “Laat niet over je heen lopen, je bent mooi van binnen en van buiten” en “Wat een nare mensen heb je op de wereld, ik vind je verschrikkelijk knap”, zijn slechts een greep uit de vele reacties die ze kreeg.

Lees ook: Ashley Tisdale toen en nu

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook