Jongen gaat viral na selfie met Willem Alexander en Máxima

Royalty-fotografen wachten het hele jaar op hét fotomoment in Lech, terwijl de 19-jarige Vincent 'gewoon' even met de ko...

Lees ook

Royalty-fotografen wachten het hele jaar op hét fotomoment in Lech, terwijl de 19-jarige Vincent ‘gewoon’ even met de koning en koningin op de foto mocht. En dan noemt Willem-Alexander het ook nog ‘de échte fotosessie’.

Selfie

Vincent is in één klap beroemd door de bijzondere selfie die hij gisteren nam tijdens zijn skivakantie in Lech. De Oranjes waren net klaar met het jaarlijkse fotomoment. Willem-Alexander liep weg, maar Vincent aarzelde geen moment. Hij riep de koning terug en vroeg om een selfie. De royal stemde in en Máxima kwam er ook nog even bij. Op de achtergrond staan prinsesjes Alexia en Ariane.

“Dit is de échte fotosessie,” zei Willem-Alexander tegen geluksvogel Vincent toen de selfie was gemaakt. Andere omstanders volgden Vincents voorbeeld en vroegen ook om een selfie met de Oranjes. “Toen wilde iedereen ineens een selfie met de koning,” zegt de student tegen De Telegraaf. Vincent heeft in ieder geval de vakantiefoto van zijn leven gemaakt!

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP , Facebook

Laatste nieuws

Zie ook