Jongen krijgt grote schok na Uber-rit

Aaron Wray pakte na een avondje stappen een Uber zodat hij veilig en wel thuis werd afgezet. De 18-jarige jongen woont i...

Lees ook

Aaron Wray pakte na een avondje stappen een Uber zodat hij veilig en wel thuis werd afgezet. De 18-jarige jongen woont in Croydon, Groot-Brittannië en moest vanuit Bristol naar huis gaan. Mind you: deze plaatsen liggen – volgens de jongen – op nog geen half uur van elkaar en de rit kost normaliter zo’n £20 pond. Maar Aaron kwam voor een wel heel onaangename verrassing te staan.

Slaap

De jongen was tijdens de rit in slaap gevallen en ontwaakte, om precies te zijn, vijf uur en 21 minuten later uit zijn slaap. Wat schetste zijn verbazing toen hij wakker werd; hij was nog lang niet thuis. De chauffeur bleek via Bristol naar zijn huis te zijn gereden. “Mijn telefoon was leeg, dus ik moest in de Uber blijven zitten. Ik probeerde met de bestuurder te communiceren, maar hij sprak heel gebrekkig Engels”, vertelt de jongen aan The Sun. “De bestuurder maakte een rondreis van bijna 400 kilometer, terwijl de reis nog geen 12 kilometer was, maar de bestuurder claimt dat hij niet het verkeerde adres heeft ingevoerd.”

Aaron staat erop dat de bestuurder zijn postcode juist heeft ingevoerd toen hij in het voertuig stapte, maar dat hij hoogstwaarschijnlijk een adres dat in Bristol ligt er (per ongeluk) aan heeft toegevoegd. De Uber beweert echter dat Bristol de oorspronkelijke bestemming was, die Aaron aan hem heeft doorgegeven, maar dat hij uiteindelijk omdraaide na aankomst op het verkeerde adres. Als kers op de taart kreeg Aaron een bon van £467 pond in zijn handen gedrukt. “Dat was al het geld dat ik nog voor de hele maand had. Ik was woest”, aldus de jongen.

Bron: The Sun, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook