Kathy Hilton: ‘Jennifer Aniston is zwanger van een meisje’

Even brak Jennifer Aniston het internet, de 48-jarige actrice zou namelijk wederom in verwachting zijn van haar eerste k...

Even brak Jennifer Aniston het internet, de 48-jarige actrice zou namelijk wederom in verwachting zijn van haar eerste kind.

Oscars

Volgens niemand minder dan Kathy Hilton, de moeder van socialite Paris Hilton, was het zo klaar als een klontje. Jennifer Aniston maakte zondag tijdens de Oscars haar opwachting in een prachtige avondjurk van Versace en Jen werd gekiekt met wat leek op een babybuikje. Althans, dat vond Kathy. Hilton slingerde een tweet de wereld in, waarin te lezen stond dat de voormalig Friends-ster in verwachting was van een dochter. “Jennifer Aniston ziet er prachtig uit vanavond. Ik weet 100 procent zeker dat ze in verwachting is van een dochter.” Die ene tweet zorgde er weer voor dat de geruchtenmolen op gang kwam.

Helaas kunnen we (nog) niet juichen voor Jen, want haar woordvoerder Stephen Huvane zegt er het volgende over: “Jennifer is niet zwanger en kent Kathy Hilton niet.” Hilton verwijderd de tweet vervolgens direct.

Laatste nieuws