Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Orlando Bloom en Katy Perry uit elkaar
De relatie van Orlando Bloom en Katy Perry staat in de koelkast. Een woordvoerder van het stel laat weten dat de acteur en de zangeres hebben gekozen elkaar “respectvol en met liefde de ruimte te geven”. Volgens Us Weekly kwamen de twee met een verklaring om geruchten over een breuk voor te zijn. Het blad meldt dat Katy en Orlando zondag wel samen enkele Oscarafterparty’s hebben bezocht. Maandag plaatste Orlando een foto van zichzelf met de hond van Katy op Instagram. De twee hebben ruim een jaar een relatie. Katy was eerder getrouwd met de Britse komiek Russell Brand, Orlando scheidde eind 2013 van model Miranda Kerr, met wie hij zesjarige zoon Flynn heeft.

‘Lady Gaga vervangt Beyoncé op Coachella’

De organisatie van festival Coachella heeft een vervanger gevonden voor Beyoncé. Volgens Billboard treedt Lady Gaga in april twee weekenden op in de woestijn van Californië. Beyoncé moest afgelopen week op doktersadvies haar geplande optredens tijdens het festival afzeggen. De zangeres maakte begin deze maand bekend dat ze zwanger is van een tweeling. Ze zegde daarbij gelijk toe in 2018 wél te komen optreden op het festival.

Coachella vindt plaats gedurende twee opeenvolgende weekenden in april. De optredens van Beyoncé stonden gepland op de zaterdagavonden, 15 en 22 april. Zij zou de eerste vrouwelijke headliner zijn geweest sinds Björk in 2007. De organisatie van het festival was er dan ook veel aan gelegen een vrouwelijke vervanger te vinden. Eerder dinsdag deden geruchten de ronde dat Daft Punk Beyoncé zou vervangen.

Giel Beelen met slok op achter het stuur
Radio-dj Giel Beelen heeft een rijontzegging van zes maanden gekregen, nadat hij in november was betrapt op rijden onder invloed. Dat meldt De Telegraaf woensdag. Volgens de krant was het al de tweede keer dat Giel met alcohol op achter het stuur werd aangetroffen. Ook in 2012 was dat het geval. Toen zou hij er met een boete vanaf zijn gekomen.

Van de zes maanden rijontzegging zijn er vijf voorwaardelijk. De dj is in beroep gegaan tegen de uitspraak, waardoor hij voorlopig mag blijven rijden. Als hij het beroep verliest, moet Giel zijn rijbewijs inleveren en na zijn rijontzegging opnieuw afrijden. De BNN-VARA-presentator kreeg in het verleden meerdere rijverboden wegens te hard rijden. In 2007 moest hij een werkstraf uitvoeren, omdat hij ondanks zo’n verbod toch achter het stuur was gekropen.

Beeld: ANP, Getty, Bron: RTL

Laatste nieuws