Amalia weer in zelfde kleding als Máxima gespot

Terwijl de meeste royals er niet over peinzen om twee keer dezelfde outfit aan te trekken, is koningin Máxima juist dol...

Lees ook

Terwijl de meeste royals er niet over peinzen om twee keer dezelfde outfit aan te trekken, is koningin Máxima juist dol op recyclen. Dat komt prinses Amalia goed uit, want ook zij mag even snuffelen in de koninklijke kledingkast van haar moeder.

Lech

Geboren zijn met blauw bloed heeft zo zijn voordelen. Koningin Máxima bezit een kledingcollectie waar modeminnende dames jaloers op zijn. Oudste dochter Amalia plukt de vruchten van haar moeders stijlgevoel en mag zo nu en dan een kledingstuk van haar moeder aantrekken. De prinses werd begin februari voor het eerst gespot in een kledingstuk van Máxima en blijkbaar is dat goed bevallen.

Amalia droeg tijdens het jaarlijkse fotomoment in Lech een skijas van O’Neill. De skijas die koningin Máxima droeg in 2007! Er wordt wel vaker gerecycled binnen de Oranjes. De blauwe jas die Alexia gisteren droeg, had Amalia vorig jaar aan. Het rode skipak van Ariane werd eerder door zowel Amalia als Alexia gedragen.

Lees ook: Prinses Amalia gespot met peperdure tas

Bron: Beaumonde, BeelD: ANP, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook