Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkels

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Blake Lively siert de cover. Deze week:* De scheiding heeft haar...

Lees ook

Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Blake Lively siert de cover.

Deze week:

* De scheiding heeft haar reputatie geen goed gedaan. En dat van Brad blijkt nagenoeg onaangetast. Dus doet ze nu aan damage control.
* Beide de genenlotto gewonnen en ook nog eens truly, madly, dééply in love. De modellen Alexis Ren en Jay Alvarrez waren als stel de vleesgeworden #relationshipgoals. Maar nu is het uit.
* Nu alle award shows achter de rug zijn, kunnen we de balans opmaken: dit zijn dé topstylisten van afgelopen red carpet season.
* De laatste work-out craze uit San Francisco is ganja yoga. Hierbij hangen deelnemers eerst even aan de hasjpijp voor ze aan de zonnegroet beginnen.
* Patricia Paays gelekte sex lmpje was ook voor dochter Christina Curry een inke klap. Nicole (24) herkent het gevoel. Ook haar moeder was slachtoffer van revenge porn
* Na haar tweede bevalling stortte Blake Lively zich 24/7 op haar gezin. Tot vorige week, toen ze op de New York Fashion Week duidelijk maakte weer ruimte te hebben voor iets anders. Call my agent!
* Trumps eerste maand zit erop. Wat is er allemaal veranderd op 1600 Pennsylvania Avenue sinds Obama’s vertrek?
* Voor zijn nieuwe programma Beaufort stortte Beau van Erven Dorens zich met gevaar voor eigen leven in de meest heftige avonturen. “Why, oh why?” wilde Grazia van hem weten.
* Kanye West (39) is een man met vele vijanden. Zelfs zijn vrienden keren zich nu tegen hem, bleek vorige week.
* Al meer dan dertig jaar is de Parijse Caroline Lebar in dienst van Karl Lagerfeld als hoofd Communicatie en art director. Dat ze zelf ook van strak design houdt, bewijzen haar taarten.
* Pip Pellens (23) heeft een good girl-imago, maar is ze echt zo braaf? Grazia gaat op zoek naar Pips wild side en kijkt of ze haar eigen quotes nog herkent.
* Na generatie Y is het nu de beurt aan generatie Z om de eerste stappen op carrièregebied
te zetten. En dat pakken ze héél anders aan dan de millennials.
* Leverne (27) had een drukke periode achter de rug en nam een massage om te ontspannen. Maar tijdens de massage ging er iets compleet mis, waardoor ze een herseninfarct kreeg.

Laatste nieuws

Zie ook