Bram en Patty uit Married at First Sight nog steeds dolverliefd

Vanaf deze week gaat er en nieuw seizoen van Married at First Sight van start. In het realityprogramma Married At F...

Vanaf deze week gaat er en nieuw seizoen van Married at First Sight van start. In het realityprogramma Married At First Sight proberen singles de ware te vinden door met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Ze worden door deskundigen aan elkaar gekoppeld en ze ontmoeten elkaar voor het eerst voor het altaar. Aan de hand van het experiment beslissen ze of ze bij elkaar blijven of dat ze gaan scheiden. Bizar? Voor Bram en Patty vinden van niet: het stel deed vorig jaar mee heeft de ware liefde gevonden.

Dolverliefd

Bram vindt niet dat je hun relatie als bijzonder moet beschouwen. “Het is gewoon een heel goed lopende verkering. Het enige wat anders is, is dat we dat boterbriefje al hebben.” Verder zijn ze als ieder ander stel. De twee zijn nog niet bij elkaar ingetrokken, maar zijn wel dolverliefd op elkaar en ze werken dan ook hard aan de toekomst; er is geen twijfel: ze willen samen oud worden. Op 21 november 2015 gaven ze elkaar het jawoord in een hotel in Lekkerkerk. Ze hadden elkaar nog nooit gezien, maar op basis van fysieke en psychologische tests besloten de programmamakers dat Bram en Patty een goed setje zouden zijn. Zij durfden het aan om elkaar direct eeuwige trouw te beloven, en daarna te zien of de vonk ook echt zou overslaan.

“Voordat ik me opgaf voor het programma dacht ik, waarschijnlijk net als de nieuwe deelnemers, doe ik hier verstandig aan? Toen ik Patty zag, was die aarzeling weg. Onze families zijn er heel open in gegaan en hadden vanaf het eerste moment een klik. Dat is volgens mij ook de enige manier om zo’n bizar experiment een kans van slagen te geven.”

‘We forceren niks’

Ondanks de opmerkelijke start van hun romance doen ze het verder rustig aan. Bram: “We forceren niks. Hoe vaak hoor je niet dat mensen overhaast zijn gaan samenwonen en het sprookje een jaar later voorbij was? Dat willen we niet. We zijn allebei niet meer begin twintig en ongebonden. Samenwonen is lastig, want we hebben allebei eigen bedrijven die plaatsgebonden zijn. Dat kun je niet zomaar over je schouder weggooien. Patty heeft haar gastouderopvang Patty Confetti in Ulvenhout, ik ben docent Maatschappijleer in Den Bosch en heb daar mijn eigen partytentenverhuur. Wordt het Den Bosch of Breda? Die keuze schuiven we voor ons uit, al is het gevolg wel dat we elkaar alleen in het weekend zien en soms een avond in de week. Dat is jammer.”

Lees ook: Deelneemster doet boekje open over Married At First Sight

Bron: Brabants Dagblad, Beeld: iStock

Laatste nieuws