Pip Pellens: ‘Ik hou van risico: fuck it, we zien wel’

Pip Pellens (23) heeft een good girl-imago, maar is ze echt zo braaf? Grazia ging op zoek naar Pips wild side.Gestopt me...

Lees ook

Pip Pellens (23) heeft een good girl-imago, maar is ze echt zo braaf? Grazia ging op zoek naar Pips wild side.

Gestopt met GTST

Soms moet je een andere richting op durven gaan, en dat is precies van Pip heeft gedaan. Daarom ben ik met Goede Tijden gestopt. Ik hou van risico en denk niet dat je de coolste en meest bijzondere uitdagingen krijgt als je altijd maar op safe speelt”, vertelt ze in de nieuwe Grazia.

“Eigenlijk had ik het hartstikke naar mijn zin, de mensen bij Goede Tijden zijn leuk en ik wist precies wat er van me werd verwacht, dus het was heel makkelijk geweest om daar nog langer te blijven. Maar ik dacht: Als ik iets anders wil, moet ik het nu doen. Ik ben nu nog nergens afhankelijk van, heb geen kinderen en alle tijd van de wereld. Pim en ik hebben het er wel eens over en zeggen dan tegen elkaar: ‘Dit is echt het moment om onze kansen te pakken.’ Ik vond het ook cool om te denken: Fuck it, we zien wel.”

Spannend

Of het eng was om zomaar in het diepe te springen? “Eng vond ik het niet, wel spannend. Ik was toch benieuwd wat er daarna zou komen en óf er iets zou komen. Maar het ging eigenlijk vrij vlot achter elkaar weer door. Ik heb Battle on the Dancefloor, The Next Boy/Girl Band en Filmlab mogen doen, de film Tuintje in Mijn Hart
en ik heb een aantal gastrolletjes gespeeld zoals in Soof 2. Spijt heb ik dus absoluut niet van mijn beslissing.”

Ook benieuwd hoe pip denkt over drug & botox, wat haar stoute kant is en wanneer ze voor het laatst dronken was? De nieuwe Grazia ligt vanaf vandaag in de winkel!

Laatste nieuws

Zie ook