Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Pip Pellens: ‘Ik hou van risico: fuck it, we zien wel’

Pip Pellens (23) heeft een good girl-imago, maar is ze echt zo braaf? Grazia ging op zoek naar Pips wild side.

2. Temptation Island-deelnemer Niels ‘zingt’ over zijn spannende avontuurtjes

De dagen kunnen niet snel genoeg gaan, maar gelukkig is het morgen alweer Temptation Thursday. Het belooft opnieuw een spannende aflevering te worden, want de stelletjes zijn inmiddels al een paar dagen van elkaar verwijderd. Lukt het de vrijgezellen om de mannen en vrouwen te verleiden? Niels krijgt het in ieder geval erg moeilijk.

3. Moeder Jean uit The Voice vertelt haar kant van het verhaal

Na de spetterende finale van vorig week, was het deze week weer tijd voor de eerste aflevering van The Voice Kids. Waar je bij de volwassen editie af en toe stijl achterover slaat van het talent, weten deze kinderen pas echt je hart te raken. De 13-jarige Syrische vluchteling Jean wist niet alleen een diepe indruk te maken op de jury, maar ook op de rest van Nederland. Jean vertelde tijdens de talentenjacht dat hij moest vluchten voor het oorlogsgeweld, nadat zijn huis was gebombardeerd en zijn vader was overleden. Dat blijkt echter niet het geval te zijn, zo meldt het AD. Jeans neef en vader meldden zich opeens, zij beweren dat de familie helemaal niet gevlucht is en dat hun verhaal is verzonnen. Nu doet de moeder van Jean eenmalig haar verhaal.

Laatste nieuws

Zie ook