Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Brad Pitt en Jennifer Aniston hebben contact

Volgens een insider heeft Brad Pitt weer contact met zijn ex-vrouw Jennifer Aniston. “Ze hebben een vriendelijk maar beperkt contact”, laat de bron weten. “Hij vertelde haar dat hij het moeilijk heeft met de scheiding en ze deelden nog wat herinneringen uit het verleden.”

Sandra Bullock wil trouwen

Sandra Bullock en haar vriend Bryan Randall, die elkaar al sinds 2015 kennen, hebben het over trouwen. Ze zijn nog niet verloofd, maar zouden elkaar in het geheim het jawoord willen geven. “Bryan is nog niet eerder getrouwd geweest en het is zeker iets wat hij graag wil”, vertelt een bron aan US Weekly. “Maar hij heeft zo zijn bedenkingen gezien het verleden van Sandra.”

Beyoncé en Jay Z op huizenjacht in LA

Nu hun gezin met twee kindjes wordt uitgebreid, zijn Jay en Bey op zoek naar een nieuwe woning. “Ze zijn actief op zoek naar een huis voor na de gezinsuitbreiding”, laat een bron weten. Ze hebben een villa met 14 slaapkamers, 27 badkamers, een bowlingbaan, sportschool, kapsalon en bioscoop bekeken. De prijs? Maar liefst 200 miljoen dollar (189 miljoen euro).

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook