Christina Curry reageert op seksfilmpjes Patricia Paay

Het hele internet stond op zijn kop toen de seksfilmpjes van Patricia Paay het internet op werden geslingerd. De za...

Lees ook

Het hele internet stond op zijn kop toen de seksfilmpjes van Patricia Paay het internet op werden geslingerd. De zangeres voelde zich de dagen erna verschrikkelijk. “Ik ben kapot, het is een nachtmerrie”. Ook haar dochter Christina Curry laat nu van zich horen.

Privacy

De 26-jarige Christina is absoluut niet te spreken over de uitgelekte filmpjes van haar moeder. Zo vertelt ze het erotisch vrouwenblad Oh dat ze het als een ‘verkrachting’ van haar moeders privacy ziet. ”Niemand heeft het recht om mijn moeder te beoordelen, behalve ik, als ik dat wil. Het is verkrachting van haar privacy”.

Vergrootglas

Het is de eerste keer dat Christina zich uitspreekt over het gebeuren rondom haar moeder. “Ik moest mezelf ook ruimte geven. Ik heb de afgelopen twee jaar heel hard om juist meer in de anonimiteit te leven. Hierdoor lig ook ik ineens weer onder een vergrootglas”. Toch laat de enige dochter van Patricia weten haar moeder de afgelopen tijd enorm gesteund te hebben en van plan is dat ook de komende tijd te blijven doen.

Lees ook: Patty Brard verbreekt vriendschap met Patricia Paay

Bron: Weekend Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook