Man ‘overleeft’ dag in IKEA op hilarische wijze

Het mee moeten naar IKEA is voor bijna iedere man iets waar ze maar al te graag aan zich voorbij laten gaan. Vrouwen die...

Lees ook

Het mee moeten naar IKEA is voor bijna iedere man iets waar ze maar al te graag aan zich voorbij laten gaan. Vrouwen die zich uren kunnen vermaken op de badkamerafdeling en dan ook nog eens alle bedden willen bekijken, gaat voor veel mannen echt te ver. Toch besluit deze man er het beste van te maken en wel op deze hilarische manier.

Prullaria

Naast een goedkoop ontbijtje scoren of de Zweedse balletjes met friet in het restaurant bestellen, behoort een tripje naar het woonwarenhuis voor een man niet bepaald tot zijn favoriete activiteiten. Het komt namelijk vaak voor dat wij vrouwen uit het niet besluiten dat we echt een nieuwe wijnglazen, servies, placemats of andere prullaria nodig hebben. Niet zo heel vreemd dus dat onze mannen op hun vrije dag liever iets anders doen.

Hilarisch

Maar soms zit er niks anders op dan ons tevreden stellen en gewoon mee te gaan. Deze man besloot op een positieve manier ‘de strijd aan te gaan’ en kwam de uren in IKEA door met behulp van zijn telefoon. Hij legde namelijk alles vast en schreef er de meest hilarische teksten bij. Benieuwd naar zijn IKEA-story? De foto’s vind je *HIER*.

Lees ook: Zo bedenkt IKEA de aparte namen voor haar producten

Bron: Metro UK Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook