Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Fred van Leer deelt kinderfoto
Iedereen heeft wel jeugdfoto’s die ze liever niet met de wereld delen. Zo ook Fred van Leer, maar de stylist kiest deelt de embarrassing foto’s met de rest van Nederland en zijn commentaar was ook niet mals. “Onder de noemer Throwback Thursday“, zo schrijft Fred op Instagram. “Arm kind, wat ben je lelijk. Oude collectie tandje”, ook over zijn kapsel was hij niet te spreken. “Ik had het zelf geknipt, mooi hè? Matje, alles. Ik was gewoon lelijk, hahaha.”

Oscar Aerts openhartig over ziekte
Het is bijna niemand ontgaan: het gezicht van Oscar Aerts werd vorig jaar gespot met een heel bolle toet. Na verschillende onderzoeken werd duidelijk dat hij het syndroom van Cushing heeft. De GTST-ster is nog altijd herstellende van de operatie en staat nu voor het eerst sinds lange tijd weer op de rode loper.

Lieke van Lexmond met zwangerschapsverlof
De bevalling van het tweede kindje van Lieke van Lexmond komt steeds dichterbij en dus is de presentatrice met zwangerschapsverlof gegaan. De presentatrice kondigt haar officiële verlof op Instagram aan. “Voetjes in de lucht. Nog maar vier weken. Gek gevoel wel om Idols-crew even te moeten laten. Maar ik me zo goed blijf voelen af en toe nog wel beetje draaien, de natuur bepaalt!”

Lieke verwacht eind maart te bevallen van haar tweede kind en vindt het voor haar zoon Vik geweldig dat het weer een jongetje wordt. “Ik vind jongetjes geweldig. Ik was echt dolblij toen ik hoorde dat ik nog een zoontje kreeg. Ook voor mijn oudste”, zegt de hoogzwangere Lieke in De Telegraaf.

Bron: RTL, Shownieuws, Beeld: Instagram, Getty, Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook