De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie onder vuur na rook foto
Kylie Jenner houdt wel van een artistiek kiekje, dat blijkt wel uit haar laatste Instagramfoto. Het 19-jarige ‘multitalent’ deelde een zwart-witte plaat met de wereld waarop ze rokend te zien is, niet iedereen kan de foto echter waarderen. “Lekker voorbeeld ben jij!” en “Smoking kills!”, leest het in de reacties.

Kendall Jenner blijkt verborgen talent te hebben
De Kardashian-Jenner clan talentloos? Neem die woorden maar snel terug. Kendall was te gast in de Late Late Show with James Corden en ze liet zien wat ze allemaal in huis had. Het 21-jarige topmodel blijkt vlekkeloos vogelgeluidjes na te kunnen bootsen. Nu jij weer!

Khloé laat tattoo verwijderen
De tatoeage die Khloé Kardashian liet zetten na het overlijden van haar vader Robert, is verwijderd. Khloé en zus Kim filmden het proces en plaatsten een deel van de beelden op Snapchat. De realityster liet een plaatje van een kruis op haar onderrug plaatsen op haar zestiende. Na de dood van haar vader drie jaar later, voegde ze daar vleugels en het woord ‘Daddy‘ aan toe. In november liet Khloé in een blog weten waarom ze de tattoo wilde laten weglaseren. De plaats waarop ze het eerbetoon had laten plaatsen was wat ongelukkig gekozen, vertelde ze. “Ik was 19 en had niet door dat het een seksueel getinte plek was.”

De tatoeage werd in meerdere sessies verwijderd. Bij een eerdere behandeling postte Khloé ook een foto op Instagram. Daar schreef ze toen bij: “Ik had naar Kim moeten luisteren toen ze me zei dat je toch ook geen bumpersticker op een Bentley plakt. Dag bumpersticker!”

Bron: Mirror, The Sun, Elite daily, Beeld: YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook