Deze 3 BN’ers zien we in Adam zkt. Eva Vips

Het spraakmakende programma Adam zkt. Eva krijgt binnenkort een nieuw seizoen. En niet zomaar één, want deze keer stelle...

Lees ook

Het spraakmakende programma Adam zkt. Eva krijgt binnenkort een nieuw seizoen. En niet zomaar één, want deze keer stellen Bekende Nederlanders zich op als kandidaat voor het datingprogramma waarin singles elkaar naakt ontmoeten op een tropisch eiland. Zojuist zijn de eerste drie deelnemers bekend gemaakt in RTL Boulevard.

*Tromgeroffel*

Chaira Borderslee, Cassius en Sterretje zien we binnenkort poedelnaakt op ons beeldscherm voorbij dartelen. Chaira Borderslee is een musicalster. Ze was te zien in de Nederlandse versies van Fame, My Fair Lady en Hair. Cassius zit in de Nederlandse boyband B-Brave. Sterretje is bekend van de realitysoap Oh Oh Cherso.In totaal doen er zes BN’ers mee. Op het eiland ontmoeten ze ‘gewone’ Nederlanders voor een eventuele date. Het is nog even een geheim wie de andere BN’ers zijn. Hun namen worden vrijdag bekendgemaakt. Volgens Dennis zit er een bekende sporter bij. “Iemand met veel olympische medailles”, aldus Dennis Weening.

Lees ook: Met déze mannelijke BN’ers zouden wij op een eiland willen zitten in Adam zkt. Eva VIP

Bron: RTL, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook