Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Katy Perry knipt haar haar af
Katy Perry heeft donderdag een nieuw kapsel genomen. Ze heeft haar haar kort laten knippen en laten blonderen, waarmee ze volgens haar volgers opvallend veel lijkt op zangeres Miley Cyrus. Perry plaatste een aantal foto’s en video’s op Instagram en Snapchat van haar nieuwe kapsel en ze sprak op Twitter over haar break-up met acteur Orlando Bloom.

“Wat dacht je van een nieuwe manier van denken voor 2017”, schreef de Chained to the Rhythm-zangeres. “Je kan nog steeds vrienden zijn en houden van je ex-partners! Niemand is een slachtoffer of een slechterik!”, aldus Perry op Twitter over de relatie met Bloom.

Tori Spelling bevallen van zoon
Tori Spelling is donderdag bevallen van een zoon. Dat melden ingewijden aan People. Het is het vijfde kind voor de 43-jarige Spelling en haar echtgenoot Dean McDermott. Het stel noemt de jongen Beau Dean McDermott.

“We zijn smoorverliefd op onze baby Beau. Hij is een godsgeschenk en zijn broertjes en zusjes waren dolblij om hem te ontmoeten! We zijn dankbaar voor onze grote en gezonde familie”, aldus Spelling. De actrice, die vooral bekend werd met haar rol als Donna in de serie Beverly Hills 90210, maakte in december bekend in verwachting te zijn van een zoon. Ze heeft samen met McDermott nog vier andere kinderen: Finn (4), Hattie (5), Stella (8) en Liam (9).

Oscar accountants met de dood bedreigd
De PwC-accountants die blunderden bij de Oscaruitreiking zijn met de dood bedreigd op sociale media. Reden voor hun werkgever beveiligers in te huren om Brian Cullinan en Martha Ruiz te beschermen. Dat heeft PwC donderdag bevestigd. Het duo kreeg vreselijke verwensingen naar het hoofd geslingerd en foto’s van hun huizen werden op internet gezet, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Ruiz en Cullinan moesten de Oscaruitreiking in goede banen te leiden, maar dat mislukte op het einde van de show toen Cullinan per ongeluk de verkeerde enveloppe meegaf aan Warren Beatty en Faye Dunaway. Daardoor werd La La Land in plaats van Moonlight ten onrechte uitgeroepen tot beste film. PwC bevestigde maandag al dat Cullinan de mist in was gegaan. Het accountantskantoor verweet hem en Ruiz ervan dat ze daarna niet snel genoeg in actie kwamen om de fout te herstellen. Het duo is niet meer als medewerker welkom bij de Oscaruitreiking.

Beeld: Getty, Instagram, YouTube, Bron: RTL, TMZ, People

Laatste nieuws

Zie ook