Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

‘Gooisch Meisje’ Pauline onthult geslacht kindje

De realityster, die bekend werd dankzij tv-programma’s als Echte Gooische Meisjes en Echte Meisjes In De Jungle, is in verwachting van haar tweede kindje. Ook heeft ze het geslacht nu bekendgemaakt: een jongen! Dat wordt beschuit met blauwe muisjes.

Dave en Donny Roelvink openen samen club

De broers gaan samen een bedrijf starten, dat hebben ze op Instagram bekendgemaakt. Het wordt een healthclub slash sapjesbar, maar in de avond een cocktailbar. “’s Avonds gaan de remmen los, met mij achter de bar”, zegt Dave. Nog een baantje nodig? Check onderstaand filmpje en solliciteren maar!

Valerio Zeno overvallen

Valerio Zeno is tijdens tv-opnames voor zijn nieuwe programma Valerio 4Ever in San Francisco overvallen. “Ze hadden net opnames gemaakt aan het strand. Valerio wachtte in de auto toen de anderen fietsen gingen huren voor een ander item. Op dat moment werd een ruit ingeslagen. De overvaller zag kans de camera uit de handen van Valerio te trekken en ervandoor te gaan”, laat een woordvoerster weten. De camera heeft een waarde van 80.000 euro.

O’G3NE met dit nummer naar Songfestival

De meidengroep O’G3NE vertegenwoordigt Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival met het nummer Lights and Shadows. Het is door hun vader geschreven en een ode aan hun moeder, die ernstig ziek is.

Laatste nieuws

Zie ook