Grazia’s top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Horror: Onaangename verrassing in Chinees pakketje

Sta je op het punt een bestelling bij Aliexpress te plaatsen? Wait a minute en denk er nog eens héél goed over na. In Hengelo kregen winkelmedewerkers namelijk de schrik van hun leven toen ze een pakketje uit China openmaakten…

2. Roxeanne Hazes gaat trouwen

Daar komt de bruid! Roxeanne Hazes, de dochter van volkszanger André Hazes, is vandaag ten huwelijk gevraagd door haar lief Erik Zwennes.

3. Zo veel geld ‘mag’ je per maand uitgeven aan kleding

Ben jij verslaafd aan shoppen en spreek je iedere maand weer (zonder succes) met jezelf af dat je dit keer minder geld uit gaat geven aan kleding? Misschien is dit dan het moment om écht eens een kleiner deel van je salaris aan kleding te spenderen, want experts verklappen het bedrag dat je maandelijks of jaarlijks zou mogen uitgeven en dat is hoogstwaarschijnlijk een stuk lager dan je dacht.

Laatste nieuws

Zie ook