Win! Items van de Anna Nooshin for Hunkemöller swimwear collectie

Finally! Het mooie weer komt steeds dichterbij. Met de Anna Nooshin for Hunkemöller swimwear collectie weet je...

Lees ook

Finally! Het mooie weer komt steeds dichterbij. Met de Anna Nooshin for Hunkemöller swimwear collectie weet je zeker dat je deze zomer de show steelt op het strand. Enne… Jij maakt kans op de sequin bikini óf één van de vijf clutches.

Anna for Hunkemöller

Eerder ontwierp Anna Nooshin al een lingeriecollectie met Hunkemöller, nu heeft de blogger, vlogger en presentatrice ook haar eigen swimwear collectie gelanceerd. De collectie komt niet alleen voort uit Anna’s gevoel voor mode, maar is ook geïnspireerd op Western invloeden die refereren aan haar travel avonturen. Denk aan geborduurde bloemen en franjes. Maar ook de SS17 trends als lace up, high waisted broekjes en teksten komen terug in de collectie. De hele collectie zie je hier.

Maak kans!

Lig jij over een paar maanden in deze toffe bikini te bakken op het strand? Vul HIER het winformulier in, laat weten waarom jij hem zou willen winnen en je maakt kans op de sequin bikini van de Anna Nooshin for Hunkemöller collectie óf één van de vijf clutches. Good luck!

Ook benieuwd naar de rest van de collectie? Klik hier.

Win jij de bikini…

… of één van de vijf clutches?

Voorwaarden: Deze actie loopt tot 20 maart 2017. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook