Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van fe...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s voor het weekend. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het extra lange weekend van zaterdag 4 maart én 5 maart 2017.

Pop-up The Pelican Studio invites Sweden
Gaat je hart sneller kloppen van Zweedse fashion, Art & design? Dan ben je bij de pop-up store ‘The Pelican Studio Invites Sweden’ bij het juiste adres! De komende maanden vind je hier pareltjes van Zweedse mode- en accessoire- ontwerpers als: Whyred, House of Dagmar, Baumgarten di Marco, New Black en Bravur. Maar dat is nog niet alles want de pop-up host ook de expositie Swedish Fashion & Design Stories die een insight biedt in de Zweedse fashionscene.

Adres: Raadhuisstraat 35, Amsterdam
Wanneer: 17 februari tot 30 april
De expositie Swedish Fashion & Design Stories is tot 12 maart te zien op de eerste etage van Pelican Studio
Openingtijden:
zondag en maandag van 12.00 tot 19.00 uur
dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 19:00 uur.

TASCHEN exposeert in Museum aan het Vrijthof
Museum aan het Vrijthof in Maastricht presenteert nu de allereerste tentoonstelling wereldwijd gewijd aan het fenomeen TASCHEN. ‘A Passion for TASCHEN’, tijdens en rond de internationale kunstbeurs TEFAF, is te zien van 5 maart tot en met 27 augustus 2017. Tijdens de tentoonstelling staat de collectie van een van ‘s werelds grootste TASCHEN-verzamelaars centraal. Door zijn ogen zien we de durf, visie en variatie van TASCHEN’s oeuvre. Kunst, fotografie, sport, geschiedenis, natuur, maatschappij en erotiek. Aan de hand van speciale Art en Collectors edities, originele foto’s, bestsellers en objecten uit het TASCHEN-archief, krijgt de bezoeker zowel een indruk van de thematische diversiteit en
kwaliteit van de mondiale uitgeverij als van de samenwerkingen met toonaangevende fotografen, waaronder Helmut Newton, Sebastião Salgado en Annie Leibovitz.

Meer info? Check www.museumaanhetvrijthof.nl

Zara opent winkel in Zaandam
Donderdag 2 maart 2017 opende Zara de deuren van haar nieuwe vestiging in Zaandam, Gedempte Gracht 49. De totale winkel krijgt een oppervlakte van circa 4.000 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen. De damescollectie, ook de heren-en de kindercollecties ziin aanwezig. Dus, go, go, go!

Laatste nieuws

Zie ook