Real life: ‘De link leidde naar uitdagende foto’s van mijn moeder’

Patricia Paays gelekte sexfilmpje was ook voor dochter Christina Curry een flinke klap. Nicole (24) herkent het gevoel....

Lees ook

Patricia Paays gelekte sexfilmpje was ook voor dochter Christina Curry een flinke klap. Nicole (24) herkent het gevoel. Ook haar moeder was slachtoffer van revenge porn.

Tinder

“‘Jij bent alles wat ik nodig heb’, zei mijn moeder altijd toen ik wat ouder werd en haar wel eens vroeg of ze geen partner miste. Ik waardeerde het ontzettend dat ze zo toegewijd was aan mij, maar ik was ook bang dat ze nooit over het bedrog van mijn vader heen was gekomen. Dat ze mannen niet meer vertrouwde. Daarom was ik blij voor haar toen ze twee jaar geleden vertelde dat ze een date had. ‘Via Tinder’, zei ze er een beetje giechelig bij.”

Aantrekkelijke vrouw

“Mijn mond viel open van verbazing. Mijn moeder? Op Tinder? Ik vond het een bizar idee, maar vlak daarna dacht ik: Ach, waarom ook niet? Voor het eerst zag ik haar met heel andere ogen. Niet als mijn degelijke mama, maar als een best aantrekkelijke vrouw. Getver, dacht ik meteen. Maar dat vond ik eigenlijk behoorlijk kinderachtig van mezelf. In plaats daarvan zei ik: ‘Wat leuk voor je, mam!’ en ik vroeg of ze me nog even wilde appen als ze weer thuis was van haar date. Die avond ontving ik inderdaad een berichtje: ‘Hij is LEUK! Ben nu weer veilig in mijn eigen bedje. Alleen ;). X Mam’”

Jaloers

“Marco bleek mijn moeder ook leuk te vinden. Een beetje te leuk als je het mij vraagt, want al snel ontpopte hij zich tot een jaloerse, bezitterige waakhond. En daarom maakte ze het uit. ‘Ik was echt wel gek op hem, maar door zijn gedrag ben ik zo op hem afgeknapt’, vertelde mijn moeder. ‘Ik zit helemaal niet te wachten op iemand die voortdurend wil weten waar ik ben, en met wie. Kom op, ik begin net weer een beetje te leven!’ Marco bleef mijn moeder lastig vallen en daarom ontvriendde ze hem op Facebook en nam ze een ander telefoonnummer. Daarmee was de kous af, dacht ze. En dat dacht ik ook.”

“Een paar weken later werd ik midden in de nacht wakker van een piepje op mijn telefoon. Ik grabbelde mijn mobiel van het nachtkastje en opende het scherm…”

Het hele verhaal lees je in de nieuwe Grazia of HIER voor €0,49 via Blendle.

Laatste nieuws

Zie ook