Roxeanne Hazes heeft broertje Dré verteld over verloving

Roxeanne Hazes is dolblij. De dochter van volkszanger André Hazes is ten huwelijk gevraagd door haar lief Erik...

Lees ook

Roxeanne Hazes is dolblij. De dochter van volkszanger André Hazes is ten huwelijk gevraagd door haar lief Erik Zwennes. Ook broertje Dré is op de hoogte gebracht.

In pyjama

“Ik ben echt ontzettend gelukkig en blij. Het is nog een soort van onwerkelijk, want ik had niet verwacht dat ik ooit van mijn leven echt zou gaan trouwen. Maar het gaat nu toch gebeuren”, vertelt ze blij aan Shownieuws. “Ik was heel erg overdonderd. Het is wel, en dat vind ik heel erg fijn, lekker bij ons thuis gebeurd. Lekker in pyjama en mijn moeder zat ook op de bank, dat vond ik ook wel heel erg bijzonder. Hij had het met mijn moeder al besproken van tevoren.”

Wanneer de grote dag is? “Over de datum zijn we nog niet uit, ik ben net een paar dagen verloofd. Dat komt later. We genieten eerst nog even van het moment van verloofd zijn en straks gaan we lekker een wedding planner regelen. Ik ben wel met mijn moeder al aan het zoeken naar jurken.”

Berichtje

Vorig jaar kwam Andre Hazes Jr. in de clinch te liggen met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. Dit liep zo hoog op dat er definitief een punt werd gezet achter het contact. Ook toen Dré vader werd van een zoontje, werd het contact niet hersteld.

Toch heeft Roxeanne hem wel laten weten dat ze gaat trouwen. “Ik heb Dré een berichtje gestuurd. Ik vond het wel zo netjes om voor de bekendmaking even mijn broertje netjes in te lichten. Daar sta ik ook helemaal achter.”

Lees ook: Roxeanne openhartig over neefje

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook