Olympisch zwemkampioen Inge de Bruijn te zien in Adam zkt. Eva VIPS

Afgelopen donderdag werden al drie kandidaten bekend gemaakt van het nieuwe seizoen van Adam zkt. Eva VIPS. Gisteravond...

Lees ook

Afgelopen donderdag werden al drie kandidaten bekend gemaakt van het nieuwe seizoen van Adam zkt. Eva VIPS. Gisteravond kwamen daar nog drie Bekende Nederlanders bij, waaronder voormalig topzwemster Inge de Bruijn.

Poedelnaakt

Waar de afgelopen seizoenen alleen nog onbekende mensen met het programma meededen, staat dit seizoen volledig in het teken van Bekende Nederlanders die poedelnaakt op zoek gaan naar een eventuele partner.

Geluk

Naast de naam van de zwemkampioene werden vandaag ook de namen van de andere twee kandidaten bekend gemaakt. Voetbalvrouwen­-acteur Curt Fortin en realityster Kasia Dolkowska van Keeping Up with the Balkjes hopen op het eiland hun geluk te vinden. Eerder werd al duidelijk dat ook B Brave­-zanger Cassius Verbond, musicalster Chaira Borderslee en Sterretje uit Oh Oh Cherso meedoen aan het nieuwe datingprogramma.

Heb jij dus altijd al gedroomd van een date met één van deze Bekende Nederlanders en ben je niet vies van een beetje naakt? Dan is dit programma jou op het lijf geschreven!

Lees ook: Na zoveel dates kan je het beste seks hebben

Een bericht gedeeld door RTL 5 (@rtl5) op

Bron: AD Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook