Jongen ondergaat 100 operaties om op alien te lijken

Een neuscorrectie, lip fillers of een paar spuitjes botox; we kijken er tegenwoordig niet meer van op. Toch heeft de 22-...

Lees ook

Een neuscorrectie, lip fillers of een paar spuitjes botox; we kijken er tegenwoordig niet meer van op. Toch heeft de 22-jarige Vinny uit Los Angeles een wel heel opmerkelijke droom. De jongen heeft op zijn jonge leeftijd maar liefst 100 operaties achter de rug en dat allemaal om op een alien te lijken.

Behandelingen

Voor al die operaties telde hij ruim 50.000 dollar neer en begon hij al op 17-jarige leeftijd met lipfillers. Dat bleek het begin van de vele bezoekjes aan de cosmetisch chirurg, want naast zijn lippen liet Vinny onder andere twaalf wangimplantaten, vijf neuscorrecties, vijf bojoxinjecties en 35 laserbehandelingen uitvoeren.

Hybride

Ondanks de vele behandelingen die hij heeft ondergaan, doet hij nog meer om op een levensechte alien te lijken. Zo draagt hij iedere dag zwarte contactlenzen, verft hij zijn haar in bijzondere kleuren en gaat hij gerust met witte tape op zijn huid de deur uit. Toch is het voor Vinny allemaal nog niet genoeg. Hij gelooft er sterk in dat aliens geen geslacht hebben en is dan ook van plan om zijn genitaliën te laten verwijderen. “Ik wil hybride zijn. Geen man of vrouw. Ik zou niet weten waarom ik niet niets zou kunnen hebben daar beneden”.

Je moet er dus het één en ander voor over hebben, maar als je het ons vraagt is hij al een heel eind op weg. Of het ook mooi is, dat laten we even in het midden. Benieuwd hoe Vinny eruitziet? Bekijk dan de foto’s hieronder.

Lees ook: Vrouw maakt selfie in vliegtuig en wordt gephotobombed door alien

Een bericht gedeeld door Vinny (@vinnyohh) op

Een bericht gedeeld door Vinny (@vinnyohh) op

Een bericht gedeeld door Vinny (@vinnyohh) op

Bron: Girlscene Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook