Moeder Selena Gomez keurt relatie met The Weeknd af

De relatie tussen The Weeknd en Selena Gomez kwam voor iedereen toch wel als een shock, aangezien veel fans nog de...

De relatie tussen The Weeknd en Selena Gomez kwam voor iedereen toch wel als een shock, aangezien veel fans nog de hoop hadden dat de breuk tussen de zanger en Bella Hadid maar voor even zou zijn. Toch blijken zij niet de enige te zijn die de relatie niet goedkeuren.

Drugs

Degene die Selena het liefst zo snel mogelijk bij Abel – de echte naam van The Weeknd – weg ziet gaan, is volgens Life & Style haar moeder Mandy Teefey. Volgens een bron zou zij allesbehalve blij zijn met de relatie van haar 24-jarige dochter. “Mandy heeft de dirty en drugsgerelateerde songteksten van zijn tracks gehoord en keurt het dan ook niet goed dat Selena met hem omgaat”.

Rehab

Maar dat blijkt niet het enige te zijn. Zo zou ze haar dochter verteld hebben om Abel te dumpen. Selena verbleef het afgelopen jaar 90 dagen in rehab om alles op een rijtje te krijgen, waardoor haar moeder extra alert op haar dochter zou zijn. “Mandy heeft hem ontmoet en ze vind hem geen onaardige jongen, maar ze is van mening dat hij geen goede invloed heeft op haar dochter”, aldus een bron.

Lees ook: Selena Gomez en The Weeknd in Parijs

Bron: Girlfriend Magazine Beeld: ANP

Laatste nieuws