Levende ‘Ken’ ondergaat 51ste operatie

Hier in Nederland hebben wij onze eigen Ken en Barbie in de vorm van Michael en Samantha van der Plas, maar ook in het V...

Lees ook

Hier in Nederland hebben wij onze eigen Ken en Barbie in de vorm van Michael en Samantha van der Plas, maar ook in het Verenigd Koninkrijk zijn de barbiepoppen mega populair. Rodrigo Alves wordt daar ook wel de Human Ken Doll genoemd. En daar heeft hij veel voor over…

Huid

De Brit heeft namelijk net zijn 51ste operatie achter de rug. Dit keer stond er een CO2 laserbehandeling op het menu, om zo de textuur van zijn huid te verbeteren. De 33-jarige ‘barbiepop’ heeft inmiddels al 375.000 pond uitgegeven aan de vele cosmetische ingrepen die hij heeft ondergaan. De drang naar perfectie lijkt het gevolg te zijn van een verdrietige jeugd.

Pesterijen

Het begon allemaal toen Rodrigo op jonge leeftijd nog in Brazilië woonde. “Ik was erg dik en paste niet binnen het schoonheidsideaal van Brazilianen. Ik werd erg gepest door jongens en was op school altijd alleen. Door mijn dikke neus werd ik altijd ‘aardappelneus’ genoemd”. Toen hij eenmaal 17 werd besloot hij zijn eerste afspraak te maken bij de plastisch chirurg. Hij liet zijn mannelijke borstweefsel verwijderen en besloot net zo lang door te gaan met de ingrepen totdat hij zijn ideaalbeeld zou bereiken.

Disney

“Mijn doel was eigenlijk om op een Disney prins te lijken, maar na zoveel operaties lijk ik meer op een pop”. Toch houdt dat hem niet tegen om nog meer aan zichzelf te laten sleutelen. “Ik ben een perfectionist in alles wat ik doe en als het op mijn uiterlijk aankomt, ben ik bereid ver te gaan”.

Lees ook: Barbie deelt sexy kiekje

Bron: People Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws

Zie ook