Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Moeder Yolanthe maakt zich grote zorgen

In het nieuwe programma Reunited brengt Yolanthe Cabau-Sneijder mensen bij elkaar die elkaar om wat voor reden dan ook lange tijd niet meer hebben gezien. De presentatrice woont zelf ook in het buitenland en ze ziet en spreekt haar familie dan ook voornamelijk via de telefoon. Haar moeder Richardavan Kasbergen maakt zich dan ook vaak grote zorgen om haar dochter.

2. Dit populaire drankje maakt cellulite naar verluidt erger

85% van de vrouwen over de hele wereld heeft er last van: cellulite. Hoewel genetische aanleg en weinig lichaamsbeweging de grootste oorzaken van cellulite zijn, kan ook frisdrank de putjes in je benen en billen verergeren. En dat wil je natuurlijk niet!

3. Bizar: Indiase vrouw ‘per ongeluk’ levend gecremeerd

In India is het een ritueel om een overleden persoon op een brandstapel te cremeren. Ook de familie van 24-jarige Rachna Sisodia hield dit rouwritueel in stand, alleen bleek de vrouw nog te leven toen ze verbrand werd.

Laatste nieuws

Zie ook