De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Rob Kardashian mist zijn dochter Dream

Nu het huwelijk tussen Rob en Chyna van de baan is, ziet hij zijn dochter ook veel minder. Dream, die in november ter wereld kwam, woont samen met haar moeder en grote broer King Cairo. Rob mist zijn baby girl dan ook ontzettend en postte op Instagram een foto met zijn kleine meid. “Afscheid nemen van mijn kleine meisje. Ze lacht naar me. Zie je hoe ze naar haar vader kijkt? Ik kan echt geen genoeg van haar krijgen. Ik heb nog nooit zoveel liefde voor iemand in mijn leven gehad, ze maakt mij zo blij. Ik ga haar zo erg missen! Ik hou van je, baby Dream!”, schrijft hij emotioneel.

Ook zou de jongste broer van Kim nooit alleen met zijn dochter zijn. Zo zou zijn familie zich ernstige zorgen maken om hem en zijn ze van mening dat hij niet goed voor zichzelf kan zorgen. “Hij mag af en toe wat tijd met Dream doorbrengen, maar hij mag nooit alleen met haar zijn. Hij is niet in staat om goed voor zichzelf te zorgen”, aldus een vriend van de familie.

Kourtney Kardashian gespot met mysterieuze man

Nu haar relatie met Scott Disick over en uit lijkt te zijn, is de moeder van drie single and ready to mingle. De realityster werd dan ook met een mysterieuze man in een restaurant in West Hollywood gespot. Uiteraard had de paparazzi haar snel in de smiezen, maar de brunette lijkt zich er niets van aan te trekken. Het ziet ernaar uit dat ze het maar al te gezellig heeft met de onbekende man, wanneer ze samen naar zijn auto lopen. Hmmm… Is Scott Disick nu dan echt verleden tijd? Bekijk de foto’s *HIER*.

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook