One Direction-zanger Louis Tomlinson gearresteerd

De 25-jarige One Direction-zanger Louis Tomlinson is gisteravond gearresteerd op de luchthaven van Los Angeles. De zange...

De 25-jarige One Direction-zanger Louis Tomlinson is gisteravond gearresteerd op de luchthaven van Los Angeles. De zanger kreeg het aan de stok met een paparazzo, wat uit liep tot een gevaarlijke val.

Val

Louis was samen met wat vrouwelijk gezelschap op het vliegveld, toen de paparazzi hem in de gaten kreeg. Eén van hen kwam volgens meerdere bronnen iets te dichtbij en Louis zou hem naar verluidt met zijn benen geraakt hebben, waardoor de paparazzo achterover viel en met zijn hoofd op de grond terecht kwam.

Ruzie

Eén van de getuigen heeft het incident gefilmd. Op de beelden is te zien hoe de vriendin van Louis weg liep, waarna er ook een gevecht tussen de vrouwen ontstond. De zanger is zelf van mening dat de persfotograaf de ruzie zelf heeft uitgelokt en dit niet de eerste keer is, zo meldt zijn woordvoerder. “Tijdens het geruzie werd zijn vriendin aangevallen door drie andere mensen. Hij wilde haar verdedigen”.

Lees ook: Onthuld: Waarom Cheryl Cole haar zwangerschap zo lang geheim hield

Bron: AD Beeld: ANP

Laatste nieuws