Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Adele gaat ongeluk maar net uit de weg tijdens optreden

Het had weinig gescheeld of Adele was van het podium gevallen tijdens een optreden in de Australische stad Brisbane. De Britse zangeres wist zichzelf nog maar net staande te houden nadat ze over haar jurk struikelde terwijl het zingen van haar hit Hello. “Zagen jullie dat?”, vroeg de 28-jarige blondine aan het publiek. “Oh mijn god. Ik draag nooit dit soort jurken. Ik vergat om mijn sleep op te tillen en viel er bijna overheen. Waarschijnlijk hoorden jullie wel wat ik zei toen het gebeurde. Ik zei namelijk dat ik het gevoel had dat ik in mijn broek poepte.”

Bella Thorne laat per ongeluk iets te veel zien op Instagram Live

Bella Thorne is absoluut niet vies van sexy kiekjes en post er regelmatig wat op Instagram. Toch keken fans dit keer gek op toen ze een update van de voormalige Disney-ster kregen. De 19-jarige actrice deelde een live-video op haar verhaal, maar liet per ongeluk iets te veel van zichzelf zien. In het filmpje waren Bella’s borsten namelijk ineens te zien. Oeps!

Fan deelt beelden van incident met Louis Tomlinson en vriendin

Afgelopen weekend werd Louis Tomlinson gearresteerd op de luchthaven van Los Angeles nadat een ruzie met een paparazzo uit de hand liep. De 25-jarige One Direction-zanger zou hem naar verluidt met zijn benen geraakt hebben, waardoor de paparazzo achterover viel en met zijn hoofd op de grond terecht kwam. Maar daar bleef het niet bij, want op de beelden is te zien hoe de vriendin van Louis weg liep, waarna er ook een gevecht tussen de vrouwen ontstaat. Je ziet het hieronder:

Bron: Mirror, HollywoodLife, Beeld: Mirror, Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook