Slachtoffer van aanval ‘Temptation’-verleider Alex vertelt wat er écht gebeurde

Fans wisten niet wat ze lazen toen afgelopen week bekend werd gemaakt dat Temptation Island-verleider Alex Maas een fan...

Lees ook

Fans wisten niet wat ze lazen toen afgelopen week bekend werd gemaakt dat Temptation Island-verleider Alex Maas een fan flink had toegetakeld. Naar verluidt werd de 26-jarige spierbundel daarna verhoord, maar wilde hij niet meewerken. Het slachtoffer doet echter wél een boekje open over wat er die avond gebeurd is.

Alex was ­samen met Temptation Island-deelnemers Ken, Lize en Danyla aanwezig op een afterworkparty in café Chiqon in Roeselare. Rond een uurtje of half drie zouden Alex en Danyla samen zijn vertrokken. Toen kwamen ze toevallig in contact met N.V., een gemeenteraadslid uit Moorslede, die niet met zijn naam in de krant wil. “We wilden alle drie nog iets eten, vandaar dat ik ze meenam in mijn wagen.”

Hangry

Het drietal ging op zoek naar een pita, maar de drie pitazaken in de buurt waren allemaal al gesloten. Op dat moment sloeg de sfeer volledig om… “Hij zei dat ik mijn wagen aan de kant moest zetten”, aldus N.V. “Hij werd heel agressief. Er was geen enkele aanleiding of discussie. Maar hij stapte uit, liep naar mijn portier, en sleurde me uit de auto. Hij gaf me een duw, waarop ik tegen de grond ging. Daarna heeft hij me een paar keer geschopt.”

Uit op zijn auto

Volgens het slachtoffer was Alex voornamelijk uit op zijn autosleutel. “Ik denk dat hij mijn ­auto wilde pakken. Gelukkig kon ik de sleutel vasthouden. Uiteindelijk kon ik ook weglopen. Van achter een hoekje zag ik dat hij mijn wagen doorzocht. Hij graaide in het handschoenenkastje en nam onder meer mijn portefeuille mee.”

Gebroken ribben

Het gemeenteraadslid ging daarna naar het ziekenhuis, waar bleek dat hij twee ribben had gebroken. De man hoopt dat nu dat Alex zijn verdiende loon krijgt. “Ik ben afgeperst, bestolen en raakte ­gewond. Aangezien het meisje nooit tussenbeide kwam, vraag ik me af of ze op voorhand al van plan waren mijn auto te beroven.”

Lees ook: Temptation Islands Karim haalt keihard uit

Bron: Nieuwsblad

Laatste nieuws

Zie ook