Jongen ontdekt op meest knullige manier dat vriendin vreemdgaat

Je stuurt een berichtje waarin je over iemand roddelt per ongeluk naar diegene waar je het over hebt... Grote kans dat h...

Lees ook

Je stuurt een berichtje waarin je over iemand roddelt per ongeluk naar diegene waar je het over hebt… Grote kans dat het ook jou wel eens is overkomen en meestal levert het een behoorlijk ongemakkelijke situatie op. Vooral als je een bericht wilt typen naar je beste vriendin over de jongen waar je mee vreemdgaat en die per ongeluk naar je eigen vriend stuurt… Ai!

Het bericht

Het overkwam een meisje genaamd Zoe. Zij ging al een tijdje vreemd, maar begon toch last te krijgen van een schuldgevoel. Daarom besloot ze een vriendin om raadt te vragen. In een WhatsApp berichtje legde ze de hele situatie (nogal gedetailleerd) uit. “Ik ben echt zo bang op dit moment… Ik spreek geregeld af met een jongen achter de rug van Jordan. We hadden hele belangrijke plannen morgen omdat Jordan normaal gesproken op werk zou zijn”, vertelt Zoe.

Help

“Nu stuurt hij mij dat hij toch niet hoeft te werken morgen, maar ik wil die andere jongen niet teleurstellen. Ik heb het hem verteld en hij zei “ik wist dat je niet zou komen”. Nu voel ik me echt slecht omdat ik hen allebei teleurstel en ik een domme slet ben. Ik ben zo verdrietig. Ik heb mijn hele lichaam al onthaard om met die jongen te vrijen. Help.”

Wraak

Toen Jordan het bericht ontving, wist hij niet wat hij zag. Het pijnlijk berichtje deelde hij kort daarna via Twitter. Zijn wraak was zeker zoet, want het bericht is inmiddels meer dan 60.000 keer gedeeld en ontving zo’n 200.000 likes. Het werd zelfs zo erg dat Jordan zijn volgers op een gegeven moment moest vragen om Zoe met rust te laten, aangezien zij flink wat gemene berichten ontving.

Lees ook: Vrouw betrapt vriend op vreemdgaan door Instagram-post

Bron: Nieuwsblad, Beeld: Twitter, Istock

Laatste nieuws

Zie ook