Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Donny Roelvink is verliefd

Niet alleen Dave Roelvink heeft de liefde gevonden, ook zijn broertje Donny is verliefd! Dat maakt hij duidelijk met een kiekje op Instagram. Op de foto poseert de spierbundel met een brunette, van wie de naam nog niet bekend is. “Voor altijd is een lange tijd, maar ik zou het niet erg vinden om dat aan jouw zijde door te brengen”, schrijft Donny bij het beeld.

Vriend Anna Nooshin wil meedoen aan Expeditie Robinson

Dennis Weening maakte afgelopen maandag bij RTL Boulevard bekend dat Expeditie Robinson vanaf het nieuwe seizoen anders zal zijn. Voor het eerst in acht jaar mogen naast bekende Nederlanders, ook onbekende Nederlanders meedoen. Danny Roumimper, de vriend van Anna Nooshin, greep die kans met beide handen aan en liet weten zelf ook wel mee te willen doen.

“Nu de kans er is voor normale mensen, wil ik graag meedoen aan Expeditie Robinson”, zegt hij in een filmpje. “Al behoort mijn vriendin niet tot deze normale groep mensen”, grapt hij nog even. Daarbij laat hij een shot van Anna’s eetproef zien met rare geluiden eronder. Het leven op een onbewoond eiland ziet Danny helemaal zitten. “Witte stranden, mooi weer, geen muts op, kokosnoten plukken, spelletjes spelen, leuke verhalen vertellen. Dat is volgens mij een beetje het leven.”

Zoontje van Jan Smit poseert in Volendamse klederdracht

Zo vader, zo zoon! En dan natuurlijk ook als het gaat om de Volendamse roots. Jan Smit deelde vandaag dan ook trots een kiekje van zijn zoon in Volendamse klederdracht. ‘Hollands glorie’, schrijft de zanger bij de foto van het ventje.

Bron: Telegraaf, Show, Beeld: YouTube, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook