Grazia’s top 5. Best gelezen van de week

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mee...

Lees ook

De week was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Nieuw onderzoek over schadelijkheid zonnebank

Vind jij het heerlijk om in de koude wintermaanden een zonnebankje te pakken? Volgende keer denk je wellicht twee keer na voordat je de warmte opzoekt. Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek zijn namelijk schokkende resultaten gekomen, schrijft Welingelichte Kringen.

2. Temptation Islands Parastoo: ‘Ik ben m’n zelfcontrole helemaal verloren’

In Temptation Island lijkt de verleidster Parastoo op een katje die je niet moet aanpakken zonder handschoenen, maar het blijkt nu dat de pittige tante eigenlijk worstelt met een depressie. “Ik slik nu antidepressiva en angstremmers. Én slaappillen. Zonder doe ik geen oog dicht”, vertelt ze in Dag Allemaal.

3. Christina Curry reageert op seksfilmpjes Patricia Paay

Het hele internet stond op zijn kop toen de seksfilmpjes van Patricia Paay het internet op werden geslingerd. De zangeres voelde zich de dagen erna verschrikkelijk. “Ik ben kapot, het is een nachtmerrie”. Ook haar dochter Christina Curry laat nu van zich horen.

4. Vader Jean uit The Voice blijkt nog te leven

Na de spetterende finale van vorig week, was het deze week weer tijd voor de eerste aflevering van The Voice Kids. Waar je bij de volwassen editie af en toe stijl achterover slaat van het talent, weten deze kinderen pas echt je hart te raken. De 13-jarige Syrische vluchteling Jean wist niet alleen een diepe indruk te maken op de jury, maar ook op de rest van Nederland. Na zijn optreden vertelde hij de juryleden dat hij pas zes maanden in Nederland woont. Jean heeft een heftige periode achter de rug. Zo verloor hij zijn vader in zijn geboorteland en zag hij tijdens de boottocht naar Europa meerder mensen onder zijn ogen sterven. Tijdens de uitzending laat hij daarom weten enorm dankbaar te zijn. “Ik ben naar Nederland gekomen om een nieuwe leven te beginnen. Ik wil daarom het COA (Centraal Orgaan opvang Asielzoekers) bedanken voor hun hulp in het kamp”.

5. Zo zag Bella Hadid er voor alle plastische chirurgie uit

Niet alleen de gezusters Jenner (Kendall meer dan Kylie, dat dan weer wel) maken de modewereld onveilig, de Hadid zusters zijn óók on a roll. Zo sleepte Gigi, net als Kendall, de grote Victoria’s Secret schnabbel in de wacht en zette Bella haar beste modebeentje voor in de Moschino show. Beide zusjes worden vaak geprezen om hun natural look, maar bij Bella zetten Amerikaanse media echter wat vraagtekens.

Laatste nieuws

Zie ook