Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwi...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Adele bevestigt huwelijk
Tijdens de uitreiking van de Grammy’s noemde Adele haar Simon al ‘mijn man’, maar tijdens haar concert dit weekend in het Australische Brisbane bevestigde ze pas echt dat de twee getrouwd zijn. Op het podium van The Gabba, een groot cricketstadion in Brisbane, sprak de Britse zangeres over haar huwelijk. Dat deed ze ter introductie van haar nummer Someone Like You, zo blijkt uit een een video op de website van Mirror.

Adele zei tegen haar fans in het publiek: ”Het gevoel dat je krijgt als je voor het eerst verliefd bent, dat is het beste gevoel op aarde. Ik ben verslaafd aan dat gevoel. Uiteraard is dat nu niet meer aan mij besteed, want ik ben nu getrouwd. Ik heb de ware gevonden. Maar dat gevoel dat je krijgt bij een eerste ontmoeting, dat zou ik graag terug willen.” Al lange tijd doen geruchten de ronde dat Adele en Simon Konecki zouden zijn getrouwd. Eind december werd de 28-jarige zangeres in Los Angeles gespot met een nieuwe, goudkleurige ring om haar vinger. Ze zou rond Kerstmis met de 42-jarige Simon in het huwelijk zijn getreden. De twee hebben samen een zoontje, de vierjarige Angelo.

Louis vertelt wat er echt gebeurde tijdens vechtpartij
Louis legt uit dat hij zijn vriendin beschermde, nadat hij na het betalen van ruim 18.000 euro op borgtocht is vrijgekomen. De zanger werd vrijdagavond gearresteerd nadat hij uithaalde naar een paparazzo en zijn vriendin Eleanor het aan de stok kreeg met twee vrouwen op het vliegveld van Los Angeles.

De fotograaf en de twee vrouwen claimen allebei dat ze gewond zijn geraakt na het incident, maar een bron van Louis vertelt aan the Mirror: “De video van het incident laat zien wat er werkelijk is gebeurd. Deze meisjes vielen Eleanor aan en Louis kwam daar tussen en duwde hen weg. Zelf zegt Louis dat alles wat hij deed puur bedoeld was om zijn vriendin te beschermen. Dat is wat hij vertelt aan zijn vrienden.” De insider vervolgt: “Hij mag op het moment niks in het openbaar zeggen over de situatie, maar hij wil dit zo snel mogelijk regelen en weer verder gaan.”

Vader Mel B overleden
De vader van Spice Girl Mel B, Martin Brown, is zaterdag overleden. Dat maakt de 41-jarige zangeres bekend via Instagram. Vader Brown leed aan de ziekte van Kahler, een zeldzame vorm van bloedkanker. Hij werd 63 jaar oud. Mel B, wiens echte naam Melanie Janine Brown is, plaatste op Instagram een zwart-witfoto van haar hand en die van haar zus die de handen van haar vader beethouden. “Met veel verdriet is na een strijd van 5 jaar onze vader Martin Brown vreedzaam overleden”, schijft ze. “Wees vrij lieve pappa”, rondt Mel B af.

Het bericht op Instagram was ook uit naam van de zus van Mel B, Danielle Brown, die ook aanwezig was bij het afscheid. “We willen de dokters en verpleegkundigen bedanken voor de geweldige zorg de afgelopen jaren”, vervolgt de voormalig Spice Girl die vervolgens vraagt de privacy van de familie te respecteren.

Beeld: Instagram, Getty, Bron: RTL, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook