Slachtoffer vertelt over hoe hij in elkaar werd getrapt door Temptation Islands Alex

Ai ai ai... Een avondje uit begon voor Temptation Island-verleider Alex met een pitabroodje en eindigde vorige week met...

Lees ook

Ai ai ai… Een avondje uit begon voor Temptation Island-verleider Alex met een pitabroodje en eindigde vorige week met twee gebroken ribben voor een fan.

Wat vooraf ging

Vier deelnemers van het programma waren aanwezig op een afterworkparty in café Chiqon in Roeselare. Toen een fan aangaf honger te hebben, besloot de Nederlandse verleider Alex dat hij ook wel een broodje lustte en gingen de twee mannen, samen met verleidster Danyla, op zoek naar een pitabroodje. Helaas voor de hongerige mannen was elke pitazaak in de buurt gesloten. Dat veroorzaakte frustraties (lees: hangry), waarop Alex besloot dat hij zelf wilde rijden. De fan wilde zijn sleutels niet afgeven en werd door Alex tegen de grond gedrukt en een aantal keer geschopt. Het gevolg: twee gebroken ribben.

Hangry

Het Nieuwsblad zocht contact op met het slachtoffer en dit heeft hijzelf te zeggen over het drama: “Onze ontmoeting verliep toevallig”, zegt hij. “We wilden alle drie nog iets eten, vandaar dat ik ze meenam in mijn wagen”, begint hij. Omdat alle zaken in de buurt waren gesloten, sloeg Alex’ bui volledig om en viel hij de man aan. “Hij zei dat ik mijn wagen aan de kant moest zetten. Hij werd heel agressief. Er was geen enkele aanleiding of discussie. Maar hij stapte uit, liep naar mijn portier, en sleurde me uit de auto. Hij gaf me een duw, waarop ik tegen de grond ging. Daarna heeft hij me een paar keer geschopt.”

Volgens het slachtoffer was Temptation-Alex vooral uit op zijn autosleutel. “Ik denk dat hij mijn ­auto wilde pakken. Gelukkig kon ik de sleutel vasthouden. Uiteindelijk kon ik ook weglopen. Van achter een hoekje zag ik dat hij mijn wagen doorzocht. Hij graaide in het handschoenenkastje en nam onder meer mijn portefeuille mee.” De aangeslagen man ging meteen naar het ziekenhuis, waar hij te horen kreeg dat hij twee ribben gebroken had. De politie werd meteen ingeschakeld en het slachtoffer diende een klacht in. Hij hoopt dat zijn aanvaller voor de rechtbank zijn verdiende loon krijgt. “Ik ben afgeperst, bestolen en raakte ­gewond. Aangezien het meisje nooit tussenbeide kwam, vraag ik me af of ze op voorhand al van plan waren mijn auto te beroven.” Agenten zochten hem dezelfde nacht op in het hotel waar hij met Danyla verbleef. Maar Alex beriep zich op zijn zwijgrecht. Volgens televisiezender VIJF was hij gisteren niet bereikbaar voor commentaar.

Lees ook: Temptation Islands Karim haalt keihard uit

Bron: VIJF, Het Nieuwsblad, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook