Heftig: Vrouw overleden na ruzie op de A10

Op de A10 is op de rijbaan richting Schiphol zondagavond, tegen middernacht, tussen Oud-Zuid en De Nieuwe Meer een vrouw...

Lees ook

Op de A10 is op de rijbaan richting Schiphol zondagavond, tegen middernacht, tussen Oud-Zuid en De Nieuwe Meer een vrouw doodgereden. De politie meldt dat de vrouw werd aangereden, nadat ze met een man ruziënd over de snelweg rende. Een tweede man, die met het koppel in de auto zat, probeerde haar van de weg af te trekken maar werd daarbij ook aangereden. Hij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en is inmiddels geopereerd.

Alcohol

Er zaten in totaal vijf mensen in de auto, die vanwege de ruzie aan de kant was gezet. Volgens de politie was de vrouw waarschijnlijk onder invloed van alcohol, zo schrijft Het Parool. De chauffeurs van de auto’s die het tweetal hebben aangereden worden verhoord, zegt een politiewoordvoerder. “De auto’s rijden daar honderd kilometer per uur en niemand verwacht daar mensen. De bestuurders zijn verschrikkelijk geschrokken.” De politie roept getuigen op zich te melden om meer duidelijkheid te krijgen over wat er is gebeurd.

Lees ook: Horror: Onaangename verrassing in Chinees pakketje

Bron: Het Parool, AT5

Laatste nieuws

Zie ook