Verschrikkelijk nieuws voor Ellemieke Vermolen

Triest nieuws uit BN'er land. Het derde kindje van chefkok Sergio Herman en presentatrice Ellemieke Vermolen is vlak voo...

Lees ook

Triest nieuws uit BN’er land. Het derde kindje van chefkok Sergio Herman en presentatrice Ellemieke Vermolen is vlak voor de geboorte overleden, laat hun woordvoerder weten. Het jongetje is vorige week overleden.

Verlies

De woordvoerder van Ellemieke en Sergio schrijft dat het intens verdrietig is. “Het is nog te vroeg om dit onmenselijke verlies te beschrijven en te verwerken, daarom verzoeken zij hun privacy te respecteren in de komende zware periode, die hen te wachten staat. Familie en naaste vrienden zijn een grote en veilige steun voor hen”, luidt de verklaring. Begin vorige maand liet Ellemieke nog weten dat ze veel moeite heeft moeten doen om opnieuw zwanger te raken. “We zijn denk ik wel twee jaar bezig geweest in de medische molen”, vertelde de foodblogger in gesprek met Flair. “We hebben ivf geprobeerd, maar dat sloeg bij mij niet aan. Daarna volgden we onder begeleiding de natuurlijke cyclus. Dit was absoluut niet leuk, maar ik heb een hele geduldigde, rustige man die me enorm steunde.” Ellemieke en Sergio hebben samen twee zoons, Noah (7) en Zenna (5).

Bron: RTL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook