Medewerker McDonald’s onthult wat je nooit moet bestellen

Hoewel we allemaal weten hoe slecht het eten bij McDonald's voor je is, kunnen we het toch niet laten om af en toe even...

Lees ook

Hoewel we allemaal weten hoe slecht het eten bij McDonald’s voor je is, kunnen we het toch niet laten om af en toe even een burgertje of frietjes van de fastfoodketen te bestellen. Er gaan heel wat geruchten rond over de bereiding van de producten, maar nooit krijgen we er echt antwoord op. Tot nu, want een medewerker van de fastfoodketen klapt eindelijk uit de school.

Slecht nieuws

Volgens deze medewerker, die graag anoniem wil blijven, is er één bepaald gerecht dat je absoluut niet moet bestellen en dat is kip (kipburgers etc.). “Het is bevroren kip, dat we ontdooien en stomen. Het is zelfs een beetje elastisch door de gelatine.” Eeks! “De kip is voorgekookt en gepaneerd voor het bevroren bij ons aankomt vanuit Thailand.”

Goed nieuws

Toch is er ook goed nieuws. Deze werknemer raadt je aan om iets van rundvlees te nemen. “Het rundvlees is goed en vers gegrild. Het is 100% rundvlees van de lokale boerderijen. Ook de melk komt van “biologische” boerderijen, en de eieren komen van scharrelkippen.”

Lees ook: Zó krijg je altijd korting bij de McDonalds

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook